Az energia szakértői
nálunk dolgoznak

Az energia szakértői nálunk dolgoznak

Az MVM Csoport Magyarország negyedik legnagyobb vállalatcsoportja, több mint 18 ezer főt foglalkoztat, 23 országban van jelen, működése lefedi a teljes hazai energiarendszert. Dinamikus, innovatív energetikai vállalatcsoportként hazánk legnagyobb energetikai tudásközpontja is egyben. Legfőbb feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson áramot és földgázt a magyar lakosság és vállalkozások számára.

Küldetésünk és értékeink

Az MVM küldetése megfizethető és tiszta energia biztosításaügyfelei részére fenntartható módon, a 21. század követelményeinek és ügyfélelvárásainak megfelelően. Értékeink: felelősségvállalás, együttműködés és bizalom, ügyfélközpontúság, elkötelezettség.

Jövőképünk

2025-re karbonsemleges megoldásokra építő energia-és infrastruktúra szolgáltatóvá válunk. Ügyfeleinket professzionális módon, integrált megoldásokkal szolgáljuk ki.

Sokszínű munkáltató, változatos munkakörökkel

  • A hazai energiatermelés, -szállítás, -tárolás, -értékesítés folyamatai mentén sokféle szakmai életpályát, karrierutat kínálunk
  • Stabil, kiszámítható, biztonságos munkakörnyezetben dolgoznak munkatársaink
  • Az élethosszig tartó fejlődés és tanulás lehetősége mindenki számára elérhető
  • Versenyképes bért kínálunk
  • Változatos béren kívüli juttatási csomagjaink vannak
BeneFit Prize 2023
Az MVM három kategóriában is díjat kapott a BeneFit Prize díjátadón.
A BeneFit Prize az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja, figyelembe véve a környezeti és szociális hatásokat is.
A szakmai fődíjon és a fenntarthatósági különdíjon túl megnyertük a 2023-as év leggondoskodóbb vállalata közönségdíját is.
2023 Legvonzóbb Munkahelye
Az MVM második helyezett lett az Év Legvonzóbb Munkahelye felmérésen.
A PwC Magyarország hetedik alkalommal mérte fel a munkaerőpiaci preferenciákat és adta át az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat.
Több, mint 80 000 magyar kitöltő osztotta meg véleményét a PwC Magyarország 2023-as Munkaerőpiaci preferencia felmérésében, ahol szakemberek és fiatal pályakezdők vallottak munkahelyválasztási szempontjaikról és jelölték meg az általuk legvonzóbbnak tartott munkáltatókat.
Büszkék vagyunk, hogy "Energetika és közüzem" kategóriában 2. helyezést értünk el!
2023 Családbarát Vállalat Mentorszervezet
Az MVM Csoport harmadik alkalommal kapta meg a Családbarát Vállalatoknak szóló Mentorszervezet elismerést.
Amellett, hogy a hétköznapokban intézkedéseinkkel munkavállalóinkat támogatjuk, kiemelt célunk, hogy segítsük azokat a vállalatokat, amelyek most indulnak el a családbarát úton.
Ennek részeként, mentorszervezet lévén, már harmadik alkalommal vettünk részt a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Vállalat Díjátadó Gáláján, ahol ismét megkaptuk a Családbarát Vállalat Mentorszervezet címért járó elismerést.
HR Best díj 2022
A HR Best 2022. évi pályázatán az MVM Csoport új belépőknek szóló digitális platformjait bemutató "Jövőbe mutató szervezet digitális alapokon – MVM csoportszintű integrált új belépő program" című pályázatunk FutureProof Organizations kategóriában ezüst díjat nyert.
2022 Családbarát Vállalat Mentorszervezet díj
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom immár tizedik alkalommal adta át Az Év Családbarát Vállalata díjakat.
Az MVM Csoport idén másodjára is megkapta a Családbarát Vállalat Mentorszervezet címet.
Az elismerés fontos visszajelzés számunkra, hiszen megerősít bennünket abban, hogy cégcsoportunk jó úton jár a családokat támogató intézkedéseivel.
2022 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
A PwC Magyarország által lebonyolított, "2022 Legvonzóbb Munkahelye" kutatásban, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport az ország legvonzóbb munkáltatói között szerepel.
A PwC Magyarország a 2022-es munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében arról, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Szakképzési díj 2022
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén 9. alkalommal ítélte oda a Szakképzési Díjat, amely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít. A bíráló bizottság az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nkft. „Az MVM Képzőközpont megalapítása és duális szakképzéseinek elindítása” című pályázatát Kooperáció kategóriában díjazta.
A DUIHK Szakképzési díjért Kooperáció kategóriájában azon projektek versenyeznek, amelyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.
HR Best díj 2021
A HR Best pályázat szakmai zsűrije idén márciusban két kategóriában is díjazta projektünk, amely legfontosabb vállalati értékeink bemutatására fókuszál. Ezek a felelősségvállalás, az együttműködés és bizalom, az ügyfélközpontúság, valamint az elköteleződés, és hogy hogyan jelennek meg ezek a kompetenciák a személyek szintjén.
„Trendsetter HR – HR Innovation” kategóriában Ezüst minősítést nyertünk.
„Communication” kategóriában Employer branding különdíjat kaptunk.
Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021
Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, melynek célja, hogy elismerje azon hazai munkáltatókat, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel. a 2021. november 21-én megrendezésre került „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021” díjátadón az MVM Csoport, Nagyvállalatok kategóriában 3. helyezést ért el, „mivel munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói „jóllétéért”.
2021 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
A PwC Magyarország által lebonyolított, „2021 Legvonzóbb Munkahelye” kutatásban, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport dobogós helyen szerepel az ország legvonzóbb munkáltatói között.
A PwC Magyarország az idei munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra.
RANDSTAD AWARD 2021 “Legvonzóbb munkaadó” különdíj
2021-ben nyolcadik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A Randstad Employer Brand Research 2021-es eredményei alapján az MVM lett a „Legvonzóbb munkaadó” az energetika és közműszolgáltatás szektorban.
2020 Családbarát nagyvállalata
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított "Az Év Családbarát Vállalata - különleges időkben" pályázat díját nagyvállalat kategóriában az MVM Csoport kapta.
Számos csoportszintű jó gyakorlattal rendelkezünk, emellett nagyra értékeljük a tagvállalati jó gyakorlatokat, amiket törekszünk megosztani, átvenni egymás között. A zsűri szerint az MVM Csoport számos párját ritkító szervezeti gyakorlattal, kezdeményezéssel rendelkezik, mint például a vírushelyzetre létrehozott MVM Önkéntességi zárt Facebook csoport, az MVM SE – Mozogj otthon! Facebook csoportja, vagy a kisgyermekkel GYES-en/GYED-en otthon lévő kollégáink részére létrehozott "Erőforrásbank".
2020 második Legvonzóbb Munkahelye
PwC Magyarország által lebonyolított, "2020 Legvonzóbb Munkahelye" kutatás alapján, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport az ország második legvonzóbb munkáltatója. A PwC 2020-ban már negyedik alkalommal mérte fel a hazai munkahely választási preferenciákat, és ezúttal a fiatalok mellett a teljes munkaerőpiac igényeit feltérképezték a szakemberek. Véleményfelmérésükben arra keresték a választ, hogy milyen tényezők és juttatások a kiemelten fontosak számukra, milyen elvárásaik vannak a munkaadókkal szemben, valamint mely hazai munkáltatói márkák a leginkább vonzóak számukra.
CSR Hungary Díj 2019 – A Magyar Üzleti Felelősség Díja
A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj „Közös ügyek – Közös felelősségek” kategóriájában ismerte el az MVM Zrt.-t az Élménynap kezdeményezésért. A tizenkét éve megrendezett esemény célja, hogy felejthetetlen élményt szerezzen a tartósan beteg, fogyatékkal élő, mozgáskorlátozott, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek, továbbá ezen a napon vehetnek át jelentős támogatást a vállalatcsoport vezetőitől a gyermekek fejlődését, oktatását és gyógyulását segítő szervezetek, alapítványok. Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt 12 évben összesen több mint 800 millió forinttal támogatta a gyermekek oktatását, gyógyítását és fejlődését az Élménynap keretében, illetve közel tízezer gyermeket látott vendégül a rendezvényen.
RANDSTAD AWARD 2019 “Legvonzóbb munkaadó” különdíj
2019-ben hatodik alkalommal díjazta a Randstad Award hazánk legvonzóbb munkáltatóit. A 150 hazai nagyvállalat részvételével készült Randstad Employer Brand Research 2019-es eredményei alapján  az MVM lett a „Legvonzóbb munkaadó” az energetika és közműszolgáltatás szektorban.
CSALÁDBARÁT MUNKAHELY 2017
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Családbarát Munkahely” 2017-es pályázatán az MVM Zrt. „Gyerekbarát iroda kialakítása a székházon belül” című projektje nyert. A program célja, hogy komfortossá tegye a gyermekes dolgozók számára a munkavégzést egy alternatív munkaállomás kialakításával. Így például olyan helyzetben, ha a munkatársunk rövid időre nem tudja gyermeke elhelyezését megoldani, lehetősége nyílik magával vinni őt. Az alternatív munkaállomásokon, amíg a szülő dolgozik, gyermeke egy számára is izgalmas és barátságos környezetben tudja magát lefoglalni.
HR KOMM AWARD 2017
A PPH Media HR kommunikációs versenyén a „Legjobb vállalati esemény” kategóriában, az MVM „Summer Magic Family - Családi nap” pályázata a legjobbak közé került. Az értékeléskor a zsűri az alábbi szempontokat vette figyelembe: mennyire eredeti és kreatív a HR-kommunikációs megoldás, milyen értéket képvisel a hozzáadott szellemi munka, mennyire illeszkedik az a cég átfogóbb stratégiájába, a vállalati márka pozícionálásába és általános kultúrájába, valamint a megoldás hatása a cég belső környezetére, a munkavállalói elégedettség növekedésére.
LEGJOBB NŐI MUNKAHELY 2016 II. hely
A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) 2017. március 8-án írt ki pályázatot a „Legjobb Női Munkahely 2016” díj elnyerésére. A bíráló bizottság 2017. november 8-i döntése alapján az MVM Zrt. a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató vállalatok kategóriában II. díjat nyert. A „Legjobb női munkahely" díjat a következő szempontok alapján osztották ki. A munka és a magánélet-család összeegyeztethetősége, tisztességes munkafeltételek, karrierlehetőségek, előremenetel biztosítása, az egészség és a jó közérzet megőrzésének, valamint a készségek fejlesztésének lehetőségei.
BeneFit Prize 2023
2023 Legvonzóbb Munkahelye
2023 Családbarát Vállalat Mentorszervezet
HR Best díj 2022
2022 Családbarát Vállalat Mentorszervezet díj
2022 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Szakképzési díj 2022
HR Best díj 2021
Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021
2021 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
RANDSTAD AWARD 2021 “Legvonzóbb munkaadó” különdíj
2020 Családbarát nagyvállalata
2020 második Legvonzóbb Munkahelye
CSR Hungary Díj 2019 – A Magyar Üzleti Felelősség Díja
RANDSTAD AWARD 2019
CSALÁDBARÁT MUNKAHELY 2017
HR KOMM AWARD 2017
LEGJOBB NŐI MUNKAHELY 2016 II. hely
BeneFit Prize 2023
Az MVM három kategóriában is díjat kapott a BeneFit Prize díjátadón.
A BeneFit Prize az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja, figyelembe véve a környezeti és szociális hatásokat is.
A szakmai fődíjon és a fenntarthatósági különdíjon túl megnyertük a 2023-as év leggondoskodóbb vállalata közönségdíját is.
2023 Legvonzóbb Munkahelye
Az MVM második helyezett lett az Év Legvonzóbb Munkahelye felmérésen.
A PwC Magyarország hetedik alkalommal mérte fel a munkaerőpiaci preferenciákat és adta át az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat.
Több, mint 80 000 magyar kitöltő osztotta meg véleményét a PwC Magyarország 2023-as Munkaerőpiaci preferencia felmérésében, ahol szakemberek és fiatal pályakezdők vallottak munkahelyválasztási szempontjaikról és jelölték meg az általuk legvonzóbbnak tartott munkáltatókat.
Büszkék vagyunk, hogy "Energetika és közüzem" kategóriában 2. helyezést értünk el!
2023 Családbarát Vállalat Mentorszervezet
Az MVM Csoport harmadik alkalommal kapta meg a Családbarát Vállalatoknak szóló Mentorszervezet elismerést.
Amellett, hogy a hétköznapokban intézkedéseinkkel munkavállalóinkat támogatjuk, kiemelt célunk, hogy segítsük azokat a vállalatokat, amelyek most indulnak el a családbarát úton.
Ennek részeként, mentorszervezet lévén, már harmadik alkalommal vettünk részt a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Vállalat Díjátadó Gáláján, ahol ismét megkaptuk a Családbarát Vállalat Mentorszervezet címért járó elismerést.
HR Best díj 2022
A HR Best 2022. évi pályázatán az MVM Csoport új belépőknek szóló digitális platformjait bemutató "Jövőbe mutató szervezet digitális alapokon – MVM csoportszintű integrált új belépő program" című pályázatunk FutureProof Organizations kategóriában ezüst díjat nyert.
2022 Családbarát Vállalat Mentorszervezet díj
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom immár tizedik alkalommal adta át Az Év Családbarát Vállalata díjakat.
Az MVM Csoport idén másodjára is megkapta a Családbarát Vállalat Mentorszervezet címet.
Az elismerés fontos visszajelzés számunkra, hiszen megerősít bennünket abban, hogy cégcsoportunk jó úton jár a családokat támogató intézkedéseivel.
2022 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
A PwC Magyarország által lebonyolított, "2022 Legvonzóbb Munkahelye" kutatásban, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport az ország legvonzóbb munkáltatói között szerepel.
A PwC Magyarország a 2022-es munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében arról, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Szakképzési díj 2022
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén 9. alkalommal ítélte oda a Szakképzési Díjat, amely a magyarországi szakképzés megerősítésére irányuló kiemelkedő kezdeményezések legrangosabb elismerésének számít. A bíráló bizottság az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nkft. „Az MVM Képzőközpont megalapítása és duális szakképzéseinek elindítása” című pályázatát Kooperáció kategóriában díjazta.
A DUIHK Szakképzési díjért Kooperáció kategóriájában azon projektek versenyeznek, amelyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.
HR Best díj 2021
A HR Best pályázat szakmai zsűrije idén márciusban két kategóriában is díjazta projektünk, amely legfontosabb vállalati értékeink bemutatására fókuszál. Ezek a felelősségvállalás, az együttműködés és bizalom, az ügyfélközpontúság, valamint az elköteleződés, és hogy hogyan jelennek meg ezek a kompetenciák a személyek szintjén.
„Trendsetter HR – HR Innovation” kategóriában Ezüst minősítést nyertünk.
„Communication” kategóriában Employer branding különdíjat kaptunk.
Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021
Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, melynek célja, hogy elismerje azon hazai munkáltatókat, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel. a 2021. november 21-én megrendezésre került „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021” díjátadón az MVM Csoport, Nagyvállalatok kategóriában 3. helyezést ért el, „mivel munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói „jóllétéért”.
2021 Legvonzóbb Munkahely díj energetika és közműszolgáltatás kategóriában
A PwC Magyarország által lebonyolított, „2021 Legvonzóbb Munkahelye” kutatásban, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport dobogós helyen szerepel az ország legvonzóbb munkáltatói között.
A PwC Magyarország az idei munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra.
RANDSTAD AWARD 2021 “Legvonzóbb munkaadó” különdíj
2021-ben nyolcadik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A Randstad Employer Brand Research 2021-es eredményei alapján az MVM lett a „Legvonzóbb munkaadó” az energetika és közműszolgáltatás szektorban.
2020 Családbarát nagyvállalata
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított "Az Év Családbarát Vállalata - különleges időkben" pályázat díját nagyvállalat kategóriában az MVM Csoport kapta.
Számos csoportszintű jó gyakorlattal rendelkezünk, emellett nagyra értékeljük a tagvállalati jó gyakorlatokat, amiket törekszünk megosztani, átvenni egymás között. A zsűri szerint az MVM Csoport számos párját ritkító szervezeti gyakorlattal, kezdeményezéssel rendelkezik, mint például a vírushelyzetre létrehozott MVM Önkéntességi zárt Facebook csoport, az MVM SE – Mozogj otthon! Facebook csoportja, vagy a kisgyermekkel GYES-en/GYED-en otthon lévő kollégáink részére létrehozott "Erőforrásbank".
2020 második Legvonzóbb Munkahelye
PwC Magyarország által lebonyolított, "2020 Legvonzóbb Munkahelye" kutatás alapján, Energetika és közüzem iparági kategóriában az MVM Csoport az ország második legvonzóbb munkáltatója. A PwC 2020-ban már negyedik alkalommal mérte fel a hazai munkahely választási preferenciákat, és ezúttal a fiatalok mellett a teljes munkaerőpiac igényeit feltérképezték a szakemberek. Véleményfelmérésükben arra keresték a választ, hogy milyen tényezők és juttatások a kiemelten fontosak számukra, milyen elvárásaik vannak a munkaadókkal szemben, valamint mely hazai munkáltatói márkák a leginkább vonzóak számukra.
CSR Hungary Díj 2019 – A Magyar Üzleti Felelősség Díja
A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj „Közös ügyek – Közös felelősségek” kategóriájában ismerte el az MVM Zrt.-t az Élménynap kezdeményezésért. A tizenkét éve megrendezett esemény célja, hogy felejthetetlen élményt szerezzen a tartósan beteg, fogyatékkal élő, mozgáskorlátozott, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek, továbbá ezen a napon vehetnek át jelentős támogatást a vállalatcsoport vezetőitől a gyermekek fejlődését, oktatását és gyógyulását segítő szervezetek, alapítványok. Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt 12 évben összesen több mint 800 millió forinttal támogatta a gyermekek oktatását, gyógyítását és fejlődését az Élménynap keretében, illetve közel tízezer gyermeket látott vendégül a rendezvényen.
RANDSTAD AWARD 2019 “Legvonzóbb munkaadó” különdíj
2019-ben hatodik alkalommal díjazta a Randstad Award hazánk legvonzóbb munkáltatóit. A 150 hazai nagyvállalat részvételével készült Randstad Employer Brand Research 2019-es eredményei alapján  az MVM lett a „Legvonzóbb munkaadó” az energetika és közműszolgáltatás szektorban.
CSALÁDBARÁT MUNKAHELY 2017
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Családbarát Munkahely” 2017-es pályázatán az MVM Zrt. „Gyerekbarát iroda kialakítása a székházon belül” című projektje nyert. A program célja, hogy komfortossá tegye a gyermekes dolgozók számára a munkavégzést egy alternatív munkaállomás kialakításával. Így például olyan helyzetben, ha a munkatársunk rövid időre nem tudja gyermeke elhelyezését megoldani, lehetősége nyílik magával vinni őt. Az alternatív munkaállomásokon, amíg a szülő dolgozik, gyermeke egy számára is izgalmas és barátságos környezetben tudja magát lefoglalni.
HR KOMM AWARD 2017
A PPH Media HR kommunikációs versenyén a „Legjobb vállalati esemény” kategóriában, az MVM „Summer Magic Family - Családi nap” pályázata a legjobbak közé került. Az értékeléskor a zsűri az alábbi szempontokat vette figyelembe: mennyire eredeti és kreatív a HR-kommunikációs megoldás, milyen értéket képvisel a hozzáadott szellemi munka, mennyire illeszkedik az a cég átfogóbb stratégiájába, a vállalati márka pozícionálásába és általános kultúrájába, valamint a megoldás hatása a cég belső környezetére, a munkavállalói elégedettség növekedésére.
LEGJOBB NŐI MUNKAHELY 2016 II. hely
A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) 2017. március 8-án írt ki pályázatot a „Legjobb Női Munkahely 2016” díj elnyerésére. A bíráló bizottság 2017. november 8-i döntése alapján az MVM Zrt. a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató vállalatok kategóriában II. díjat nyert. A „Legjobb női munkahely" díjat a következő szempontok alapján osztották ki. A munka és a magánélet-család összeegyeztethetősége, tisztességes munkafeltételek, karrierlehetőségek, előremenetel biztosítása, az egészség és a jó közérzet megőrzésének, valamint a készségek fejlesztésének lehetőségei.